9 september 2005

Vandaag is mama met mij in de buik naar het ziekenhuis gegaan.

Om 8 uur ging zij naar de OK. Papa liep mee. Op de OK werd er in mama gesneden om mij eruit te halen. Papa heeft kunnen zien hoe ik er uit kwam. eerst de voetjes en daarna mijn lichaam en toen mijn hoofd. Ik schrok een beetje dus wilde schreeuwen maar ik zat nog binnen en nam een hele grote hap vruchtwater naar binnen. Dat bleek niet zo slim te zijn. Maar de dokter heeft me gelijk een paar keer uitgezogen. Daarna ging papa mijn navelstreng door knippen. Dat vond papa best wel eng.

Toen werd ik eindelijk in een warm bed gelegd het was heel koud op de OK. Papa ging met me mee maar mama bleef liggen. Ik werd naar boven gebracht daar werd ik gewogen. Ik ben al 3560 gram en ik heb mijn eerste cijfers al gehad, een 8 en een 9. Ik heb ook al een stapje gezet en mijn reflex werd getest. papa kreeg mij daarna aangekleed in zijn armen. Ook kreeg papa thee en beschuit met muisjes. Mama bleef lang weg. Maar toen mama kwam mochten we naar een andere kamer.

Daarna kwamen er allemaal mensen naar mij kijken. Opa en Oma Teeling, Nana en Ton en tante Lilian en ome Ron kwamen ook langs. Andere mensen wilde wel komen maar dat vonden papa en mama niet zo'n goed idee.

s'Avonds ging papa naar huis ( 23.15 uur). Ik werd s'nachts om 3 uur door een hele lieve zuster naar de dokter gebracht want ik had het heel benauwd en moest heel hard werken om goed te kunnen ademen. ik kreeg zuurstof en allemaal plakkers op mijn lijf zo konden ze me goed in de gaten houden. Ik werd gelijk onderzocht en in een couveuse gelegd. Daarna ging ik weer lekker slapen. Ik kreeg eten via mijn neus dat is minder fijn.